fbpx

Станете част от Нашия Екип

Кариери

В Международна правна кантора „Д. Владимиров и Партньори“ държим на своите кариери, ценности и принципи на работа. Подбираме внимателно добри и опитни адвокати по търговски и граждански дела. След обучение, дългогодишна подготовка и участие, заедно с останалите адвокати, подготвят попълненията на нашия екип. За нас е важно той да включва специалисти от различни области на гражданското и търговското право. Целта е да можем да предложим отлични правни услуги на нашите клиенти.кариери

Затова проявяваме интерес към съвместна работа с адвокати по търговски и граждански дела и към адвокати по имотни дела. И в двата случая за нас са от особено значение желанието за развитие и способността да се работи в екип. Важни са и уменията за общуване, лоялността, високите професионални и/или академични постижения. Стремим се да подбираме и създаваме добри адвокати по търговски дела, както и специалисти по граждански дела. Те трябва да споделят нашите възгледи за работата и да се справят с всички предизвикателства в съда. Трябва и да създават добри примери при разрешаване на търговски спорове, чрез своята висока професионална етика.

Затова и днес нашият екип от адвокати е отворен към специалисти от страната и чужбина, отдадени на професията, амбициозни и отговорни към клиентите и правото.

В случай, че желате да се присъедините към екипа от адвокати по търговски дела и специалисти по граждански спорове, можете да изпратете своя автобиография и мотивационно писмо.

Някой наш адвокат ще се свърже с Вас, за да обсъди Вашата кандидатура, в случай че имаме подходяща позиция и разполагате с опит в областта на търговски дела.

Кандидатствайте за летен стаж, ако сте студент по право със завършен трети/четвърти курс и имате интерес към търговски или граждански дела на

Пишете ни на e-mail: info@lawyer-bulgaria.bg

1,790+

Успешни Дела

13+ години

Адвокатска Практика

24/7

Консултация и Защита

270.500$

Клиентски Обещетения