fbpx

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Ние в Адвокатско дружество „Д.Владимиров и Партньори” разбираме съображенията на потребителите относно защита на личните данни и сме се ангажирали да гарантираме неприкосновеността на личните данни на потребители на този сайт.

Отелните потребителите не са задължени да предоставят каквато и да е лична информация в публичните секции на този сайт. От своя страна потребителите могат сами да пожелаят да изпратят своя автобиография до нашия офис за набиране на персонал.

Като отговорна правна кантора сме предприели всички необходими правни мерки за да осигурим адекватна защита на Вашите лични данни.Кантората е регистрирана като Администратор на лични данни в Комисията по Защита на личните данни.

Защита на лични данни

Защита на лични данни

Лична информация предоставена от потребителите

Потребителите могат да изберат сами да предоставят лична информация (като име, адрес, телефонен номер и е-майл адрес) чрез този уебсайт.

Лична информация събирана автоматично

Събираме определена информация чрез автоматични средства когато потребителите посещават нашия уебсайт.Тази информация включва например брой на посетители и посетени страници, за да може по най-добрия начин да оформим нашия уебсайт и да го направим по-удобен за потребителите.Събираме тази информация чрез различни средства като „cookies”, „web beacons” и IP адреси.

COOKIES/ WEB BEACONS

IP адреси

Ние не продаваме, отдаваме под наем, търгуваме или разгласяваме по какъвто и да е начин лична информация, която потребители представят чрез нашия уебсайт.По отношение на трети лица, ще предоставим ваши лични данни само когато сте дали Вашето предварително съгласие или (i) ние сме задължени да го направим по закон или в съдебен процес, (ii) по искане на правоприлагащите институции или други държавни институции, или (iii) когато считаме, че разкриването им е необходимо и уместно, за да предотврати физическо нараняване или финансови загуби или във връзка с разследване на предполагаеми или действителни незаконна дейност.

11,790+

Успешни Дела

15+ години

Адвокатска Практика

24/7

Консултация и Защита

970.500$

Клиентски Обещетения