Our Testimonials

Check out what our previous customers say about us. You can rest assure that we take care of you and your case very well.

В кантората се отнесоха изключително професионално и компетентно към моя случай, за което съм изключително благодарна и доволна. Доволна съм от това, което ми предложиха, както и от цялостния резултат и отношение.

Проблемът, който решиха, беше събиране на солидна сума от мой стар партньор, който напоследък отказваше да плаща за доставките на материали от мен, тъй като имаше финансови затруднения. За в бъдеще, ако отново имам нужда от качествени правни услуги, ще се обърна и потърся за услуги същия адвокат в кантората.

Кристияна Манолева
Предприемач с фирма за козметични продукти

Изказвам благодарности за качествената работа на адвокатите по търговски дела в кантората. Проявиха професионално разбиране и успяха да ми помогнат да събера всичките ми вземания. Изключително съм доволна от правното обслужване и професионалните съвети на адвоката, който ми водеше делото цели 2 години. Казусът ми беше доста сложен и заплетен и почти до края, без изгледи нещата да се оправят, но въпреки това накрая всичко завърши благополучно.

Деница Петрова
Управител на частен хотел

Изключително съм благодарен от работата на адвокатите в кантората. Благодарение на тях успях да закупя изгодно търговски площи, въпреки че бяха с множество вещни тежести и възбрани по тях, като след това закупувайки и цялото търговско предприятие на публична продан, адвокатът успя да събере и всички дължими задължения към него, с които да създам и утвърдя своя бизнес...

Радослав Стефанов
Търговец на горива и петролни продукти

Благодарен съм на адвокат Д. Владимиров за положения труд и постигнатите резултати. Въпреки трудностите, успяхме да приключим всичко и приключим успешно започнатото.

Ивелин Николов
Служител в частна фирма

Изключително съм доволен от работата на кантората и положените усилия от страна на адвокатите по търговски дела. Фирмата ми беше дълго време в тежко състояние и предвид многото проблемни документи и несигурност,  която имах, успях да получа изненадващо добри резултати. С тяхна помощ се спасих от задължения, които вече бяха погасени, за което съм им истински благодарен!

Денислав Тодоров
Собственик на магазин за търговия със строителни материали

Много съм доволна от работата на кантората по отношение на проблемна сделка с наследствени недвижими имоти. Благодарение на тяхното отношение и опит си спестих големи главоболия с роднините, с които имах дългогодишни спорове за делба на имоти, за които не виждах решение. Благодарение на активното съдействие, проблемът намери своето разрешение и аз останах доволна от свършената работа по казуса.

Марияна Добрева
Собственик на търговска фирма за износ и внос

We are recommended by below reputed firms.

Content here

Ready to Consult Your Case ?
Verification: 2ffa71596f275d90 UA-75110722-1 Web Statistics